Menu

Gizlilik Politikamız

Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ve Güvenliği

Gizlilik politikamızı, 6698 sayılı kişisel verilerin korunması kanunu ("KVKK") kapsamındaki gereklilikler çerçevesinde, https://www.ke-fibertec.com/tr sitemiz ve yayımladığımız bültenler ve uygulamalar aracılığıyla erişirken ve sitemizi kullanırken KE FIBERTEC Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne sağlayacağınız kişisel verilerinizin korunması hakkında sizi aydınlatmak amacıyla oluşturduk.

Kişisel veri, ad, soyad, yaş, cinisiyet, email adresi, ev yada iş adresi gibi, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir.

Web sitemiz üzerinden doldurduğunuz bülten üyeliği veya bilgi talep formu ile doğrudan paylaştığınız veriler ve sitemizi kullanırken otomatik olarak elde edilen görüntülenen sayfalar, ziyaret süreleri gibi log bilgileri ile çerezler vasitasıyla elde edilen konum, tarayıcı tipi ve dili, cihazınızın modeli gibi verilerinizi ürün ve hizmetlerimizi sağlayabilmek ve iyileştirebilmek için gereken süre boyunca saklıyoruz.

Sadece talep ettiğiniz hizmete ilişkin doğrudan paylaştığınız bilgilerinizi topluyoruz, 3. kişilerin veri toplama araçlarını kullanmıyoruz.

Hakkınızda sakladığımız verilerin kazara veya kasıtlı olarak değiştirme, kaybolma, silinme veya yetkisiz olarak erişilmeye karşı korumak için teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini uyguluyoruz.

Kişisel verilerinizi, KVKK, 5651 sayılı internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ve bu yayınlar yoluyla işlenen suçlarla mücadele edilmesi hakkında kanun, 5846 sayılı Fikir ve Sanat eserleri kanunu, 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu başta olmak üzere ilgili diğer mevzuat kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve size daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla bu gizlilik politikası ve KVKK'ya uygun olacak şekilde işliyoruz.

Verilerinizi, Türkiye'de ve yurtdışında bulunan sistemlerimizde saklayabilir, ölçüm ve analiz ile reklam ve hedefleme konusunda destek aldığımız yerli ve yabancı 3. kişilerle size daha iyi ve daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sunmak için mevzuata uygun şekilde anonim olarak paylaşabiliriz.

Sitemizin ziyaretçi istatistiğini tutmak amacıyla Google Analitycs araçlarını kullanıyoruz ve ziyaretçi IP adreslerini Google Analitycs ile paylaşıyoruz. Google bu bilgileri ilgili kanun uyarınca talep edildiğinde ya da kendi alt hizmet sağlayıcılarına iletebilir. Google Analytics gizlilik koşullarını buradan inceleyebilirsiniz.

"www.ke-fibertec.com/tr" sitesinde bulunduğunuz süre boyunca tarayıcınıza çerezlerin ve buna benzer unsurların yerleştirilmesi söz konusu olabilir. Ayrıntılı bilgi için lütfen aşağıdaki çerez politikamızı ziyaret ediniz.

Sitede gezinmeye devam ederek gizlilik politikamızı kabul etmiş ve çerez kullanılmasına izin vermiş olmaktasınız. Gizlilik politikamızı kabul edemiyorsanız lütfen web sayfamızı kullanmayınız.

Gizlilik politikamızı, size herhangi bir bildirimde bulunmaksızın güncelleyebiliriz. Bu nedenle; gizlilik politikamızı belirli aralıklarla yeniden gözden geçirmenizi öneriyoruz.

Çerezler

ke-fibertec.com.tr websitesinde çerezler

Çerez (cookie) bir websitesinin bilgisayarınızın harddiskine transfer ettiği küçük bir dosyadır. Çerezler, websitemize tekrar geldiğinizde sizi tanımamızı sağlar ve websitemizi ziyaretinizin zamanını ve süresini, ziyaret ettiğiniz sayfaları vb. bilgileri kaydeder.

Bu bilgiler ziyaretlerinizi daha keyifli hale getirmeye ve size daha alakalı içerik sağlamamıza yardımcı olur.

Web sitemizde kullandığımız çerez türleri:

Oturum Çerezleri

Oturum çerezleri internet tarayıcınızı kapattığınızda süresi dolan çerezlerdir. Bunlar bilişim donanımınızı, dil tercihlerinizi, sürede gezindiğiniz süreyi ölçen ve kaydeden, www.ke-fibertec.com sayfasında gezinirken oluşturduğunuz talepleri tanımlayan çezerlerdir.

Kalıcı Çerezler
Sitemizi ziyaret etme miktarınız, gezinme süreleri, dil tercihleri, websitemize erişim türünüz ve mükerrer ziyaretçi olup olmadığınız bilgilerini iki yıla kadar saklayan çerezlerdir.

Google Analytics Çerezleri
Google Analytics çerezleri ziyaretçi istatistiği toplamak amacıyla kullanılır. websitemizi kullanım bilgileriniz ile IP adresinizi kaydeder. Google Analytics çerezlerini devre dışı bırakmak için tıklayınız.

Pazarlama Çerezleri
Pazarlama çerezleri, size özel hedeflenmiş reklamlar vb içerik sunabilmek için arama ve okuma alışkanlıklarınızı kaydeder. Bu çerezlerin topladığı veriler, kimliğinizin belirlenebilmesine imkan veren kişisel bilgi içerebilir ve 3. kişiler ile paylaşılabilir.

Tüm websiteleri çerez teknolojisini kullanmaktadır ve çerezler bilgisayarınıza herhangi bir biçimde zarar vermez, istediğiniz taktirde tarayıcınızdan silinebilir.

Kullanmakta olduğunuz web tarayıcısını seçerek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz:

Microsoft Internet Explorer tarayıcısında çerezlerin silinmesi
Mozilla Firefox tarayıcısında çerezlerin silinmesi
Google Chrome tarayıcısında çerezlerin silinmesi
Tüm tarayıcılarda flash çerezlerinin silinmesi

Haklarınız

KVKK'nın 11. maddesi kapsamında kefibertec@hs01.kep.tr adresine kayıtlı elektronik postayla (kep) başvurarak;

  • kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • KVKK'nın 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • düzeltme, silinme ve yok etme işlemlerinin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasın itiraz etme,
  • kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Gizlilik politikamızdan kaynaklanacak her türlü uyuşmazlığın çözümünde Türk Hukuku uygulanacak olup; İstanbul Merkez Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir.

Daha ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.




BİLİYOR MUYDUNUZ?
KE Fibertec, 2012 Londra Olimpiyatlarında 25 ayrı alanda kumaş hava kanalları çözümü tedarik etti.
Devamı için tıklayın
Haberler
KE Fibertec Türkiye Ofisi Bölgede Genişliyor
Devamı için tıklayın

Sizi arayalım



Gönder
Teknik kataloğumuz çıktı
Online okuyun ya da basılı nüsha isteyin
KE Fibertec, kumaş hava kanallarına dair ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgileri tek kitapta topladı.
Devamı için tıklayın